En forsikring til en fornuftig pris til unge billister, kontra ricisi der medfølger af at føre en bil uden en forsikring.

Den månedlige udgift for de unge billisters bilforsikring udgør en fornuftig pris, set i forhold til, hvor stor en omfang de unge er involveret i ulykker sammenlignet med de øvrige aldersgrupper.

Dette kan skyldes de unges holdningsproblemer, manglende erfaring samt større mod til at tage flere risici i trafikken. Dog er der stadigvæk mange unge som fortsat følger færdselsreglerne fra de får kørekortet som 17 årig,

Hvis man tror at de unge udelukkende ønsker et kørekort er svaret nej. Når de unge har fået et kørekort, vil det næste valg de skal træffe være, hvilket køretøj de skal vælge. Og her kommer forældrene i billedet, da mange af de unge ikke selv har råd til den bil de ønsker og det herefter er forældrene som står med ansvaret for køb af ny bil.  Det samme gør sig gældende når de unge skal have en forsikring. Det kan være udenfor deres råderet, men samtidig kan man ikke gå udenom at have en forsikring, da man ikke ønsker at de kommer hjem med en ødelagt bil.

Som et alternativ kan man forsøge at tegne en billigere forsikring for unge under 21 år, som dækker alle udgifter i forbindelse med en trafikulykke. På denne måde slipper de for at betale for meget i forsikring og selvrisiko.  

En god måde for de unge at få billigere kørekort i København er, at deltage i diverse defensive kurser som forsikringsselskaber tilbyder, og på denne måde kan unge bilister opnå rabat når de skal påbegynde deres kørekort forløb. På denne måde formår forsikringsselskaberne , at disse unge tager deres forholdsregler alvorligt og det kan betyde, at chancen for at de bliver involveret i trafikulykker falder drastisk. Derfor er det ikke usandsynligt, at den månedlige udgift kam reduceres med 30%.

Derudover er det klart en fordel for dig som forældre at du har mindre at bekymre dig om, når du ved, at dit barn kører ekstra forsigtig efter at have deltaget i defensive kurser.

 Derved får du et barn som har fået de bedste forudsætninger for, at begå sig I trafikken.  

For mere information:- køreskole Nærum

Published by Luisa Traci

Leder du efter et billigt kørekort i København? Alliance-trafikskole.dk tilbyder et kørekort i København til en lav pris. Besøg vores side for mere info.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started